Pàgina d'inici » Dietari » Aquella confusió

Aquella confusió

M’han confós un lipoma, del qual ja estava disposat a deixar-me intervenir, és a dir, ja estava amb aquelles sabatilles de plàstic, la bata blava, també de plàstic i cordada per darrere, la gorra de rigor, i ajagut a la corresponent llitera. Tot era a punt. Segur que al cap de mitja hora aquesta bossa de greix que em sobresurt de l’abdomen i que tan lleig fa, hauria estat extirpada i tot hauria més o menys tornat a la normalitat. No m’agraden els cossos lletjos, i asseguro que aquesta bossa enlletgeix el meu. Tot era a punt. M’havien fet la corresponent ecografia. Tot semblava clar. A l’últim moment, però, em diuen, calla, no n’estic del tot segura que això sigui un lipoma. M’examinen una altra vegada, flexiono unes quantes vegades el cos i la decisió final: no, no és un lipoma, és una hèrnia epigàstrica. No t’ho podem fer aquí, en cirurgia d’ambulatori, perquè cal anestèsia total i fins d’aquí a dos o tres mesos no et podrem tornar a atendre. Que bonic, penso. I no hi entenc gens, de veritat. Ara, metges que confonguin lipomes amb hèrnies, havent-t’hi com hi ha hagut ecografia, no sé si deu ser gaire corrent. Tots dos passen per avantguardistes (fins i tot em tutegen), però ve a ser com confondre Salvat i Foix, per exemple. Pel que fa a mi, em continuarà fent vergonya, aquest estiu anar a banyar a mar o a la piscina. Total, dematí perdut per no res. Ocupacions desateses. Em demano per què com més va més gent hi ha que no fa bé la seva feina.

One thought on “Aquella confusió

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s