Pàgina d'inici » Dietari » No té cap importància

No té cap importància

A partir d’ara, al carnet d’identitat dels Països Baixos ja no s’haurà d’especificar si el titular és mascle o femella. Un ésser humà i prou. Un individu. Em sembla molt bé. I no m’estranya gens que el país neerlandès hagi estat el primer. De seguida en vindran d’altres, ja ho veuràs. ¿Quina importància té, al capdavall, ser home o ser dona? Cap, no en té. Poden passar moltes coses tal com va tot. I, si no, mira la història d’aquella nena que, en créixer, es veu que es va adonar que no se sentia nena sinó que se sentia nen. I que també en volia tenir l’aparença. I així ho va fer, va arribar a tenir l’aparença de nen. Fins que també arribà el dia que, essent ja nen, va confessar que no li agradaven les nenes sinó els nens. Així que ja ho veus. ¿De què serveix que en un carnet d’identitat, sigui del país que sigui, s’hi faci constar que el titular és home, dona o vés a saber què? De res, no serveix. No cal. Tant és. I, per tant, ens ho podem perfectament estalviar. No té cap importància. O potser sí, vés a saber també. I, per si de cas, Salutem plurimam omnibus! Salutacions (moltes) a tothom. Aquest neutre fantàstic que tenim i que no hauríem de perdre per res del món!

2 thoughts on “No té cap importància

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s