Pàgina d'inici » Dietari » A fer punyetes

A fer punyetes

Diuen que el programa Polònia està en perill. No ho sé ni m’importa. Va començar el 16 de febrer del 2006. Sembla que no, però fa ja més catorze anys. M’hi vaig enganxar del tot. I el seguia. I esperava el dia de la setmana que tocava emetre’l. Tanmateix va arribar un moment que vaig començar a sentir-m’hi incòmode. No recordo exactament quan. Programa d’humor, d’acord. De fer riure. Fan falta programes així. Ara bé, una cosa és fer riure Catalunya i els catalans, o procurar-ho, i l’altra és directament riure’s de Catalunya des de Catalunya i des de la que en diuen la nostra, i moltes vegades també de la llengua. I amb cada cop més de castellà en antena. I vaig dir prou. I ara ja fa molt de temps que no el segueixo ni sé el dia que l’emeten. Vull dir que no em passarà res si desapareix. Fins i tot Toni Soler, que no conec personalment -ni falta que em fa, m’és ben igual- vaig deixar de seguir. A l’Ara i a tot arreu. Els dilluns i els dimarts poso la tele cap a les 8 del vespre per sentir a veure què diu la Rahola, que tampoc no suporto de tan vividora com em sembla -potser estic equivocat, no ho sé-, però que fa que em senti una mica al dia de les coses que passen, o diuen que passen. Bé, immediatament després apago la tele, o bé passo a 8TV per veure aquesta cosa de les T de Teatre, que ja Déu n’hi do els anys que té però en què hi ha alguna actriu que encara m’agrada admirar. Tot menys veure Està Passant que fins ara venia a continuació. A fer punyetes, doncs. Això que en diuen eixamplar la base va exactament contra la llengua del país. I ja s’ho fotran. A fer punyetes, repeteixo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s