Pàgina d'inici » Dietari » Plaga

Plaga

Apocalipsi. Descobriment. Revelació. Acció de treure el vel, és a dir, desvelar. S’ha imposat el mot pandèmia, però potser no hauria fet falta. Dient-ne plaga n’hi hauria hagut prou. Com aquelles 10 de l’Antic Egipte, o la de la pesta, o les diverses de la grip i més encara. Càstigs de la natura. O divins. Com a cadascú més li plagui. L’espècie humana és l’espècie humana, i no tenim mai en compte aquelles conclusions literals de fa ja tant de temps: “El qui obra injustament, que hi obri encara; el qui està brut, que s’embruti més encara; el just, que practiqui la justícia encara…Vinc de pressa, i la meva recompensa ve amb mi, per donar a cadascú segons les seves obres…Feliços els qui es renten els vestits perquè puguin tenir dret sobre l’arbre de la vida i puguin entrar per les portes a la ciutat. Fora els gossos, els malèfics, els fornicadors, els idòlatres i tots els qui estimen o fabriquen falsedats! Jo sóc el rebrot, sí!” I no ho dic ni ho penso només pel virus coronari aquest, colla de mentiders interessats i falsaris de la cosa pública! Quina vergonya! Responsables de totes les menes de plagues hagudes i per haver. Fora d’aquí! L’arbre de la vida és ben diferent de tot allò que us penseu representar. Vanitat d’aquesta mena de poder, fabricants de falsedats!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s