Pàgina d'inici » Dietari » Me’n faig creus

Me’n faig creus

Ets alt com un sant pau i acabes d’aconseguir allò que perseguies, no saps encara com ni per què, o potser sí, però el cas és que te n’has sortit. Faràs més mal que bé, saps l’odi que despertes, però tot t’és igual i tant se te’n dóna. La qüestió és fer-te veure, que se’t vegi. I el cas és que, en acabat, et toca sortir a donar les gràcies i a jurar no sé què. I ho fas barrejant llengües de tal manera que es noti que una de les que fas servir la voldries tan sols casolana, és a dir, d’estar per casa, intrús. Et tremola la veu, et fas l’emocionat, vas desemmascarat i dónes la mà als qui tot ho han presidit, xoca-la!, sense dur guants ni res, que visqui el microbi. I al final, és clar, beses la vara com si fos una flauta o, més ben dit, un flabiol. Cantata i fuga. Ets tan poca cosa, simples escorrialles tan sols, les últimes gotes del líquid que quedaven en aquell recipient. La veritat és que me’n faig creus i no me’n sé avenir!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s