Pàgina d'inici » Dietari » El dia més curt de l’any

El dia més curt de l’any

El dia més curt de l’any, avui, som ja uns quants milions els acusats de delicte de rebel·lió. Així, si més no, veig que la GC considera les manifestacions de les Diades diverses i, per tant, tots els qui hi hem anat participant. No donaran l’abast. Eleccions del catalanisme, mentrestant. Eleccions imposades des de fora. Anem contra tot i contra tothom, però. Contracorrent. Contra la covardia, contra el pànic fabricat, contra la policia indigna, contra els traïdors…18-2-1936. Josep M. Planes. I tot allò que just al cap de 5 mesos esdevingué. I ara, 81 anys després, els hereus d’aquell Movimiento, els hereus que encara hi són i en viuen. I així Millo i el secretari del Ministerio del Interior, Puigserver de segon cognom, i companyia que aquesta nit usurparan com si res el faristol de la Generalitat per fer públics els resultats. Ignomínia d’aquest dia més curt de l’any. I a 3 hores encara per saber com haurà anat tot. Dits encreuats.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s