Pàgina d'inici » Dietari » Botxins sense ànima

Botxins sense ànima

Ningú no està lliure de faltes, d’errors, d’equivocacions. Molt bé. Diada de reflexió, diuen, i també d’alliberar-se de tota torbació. Sempre vénen de fora, les torbacions. Quan comets una falta, la comets contra tu mateix. Més val que hi pensis. I és cert, tanmateix, que una cosa del tot diversa de la falta és la injustícia. Sobretot si aquesta injustícia es comet essent-ne del tot conscient. També qui comet una injustícia la comet sempre, al capdavall, contra ell mateix. Sobretot perquè es converteix en mala persona, en persona dolenta. Botxí sense ànima. Ara: recorda que el fet de no fer res davant la injustícia que representa, avui, tenir persones innocents a la presó i a l’exili és també una injustícia, és també injust. Aquest desig, doncs, i aquesta súplica de cara a demà: el vot perquè perdin els botxins i les males persones de les quals no cal recordar ara, em sembla, ni com se diuen ni les sigles que ostenten.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s