Pàgina d'inici » Dietari » Tu tries

Tu tries

Una única cosa em suscita deu mil pensaments. O més. Sempre ha estat així. No acabo res. De la mateixa manera que no he tingut mai la força de voluntat d’eliminar aquests pensaments, senzillament se m’han anat morint. No eren meus i tan sols em venien i prou. Em passaven per dins. La veritat és que somio més que no pas reflexiono. De vegades m’imagino que hauria pogut ser pintor, o músic, o pràctic de port, però no tinc ni idea de cap d’aquestes coses. He llegit, molt bé. De vegades fins i tot he llegit molt. Ara mateix, però, podria dir que no recordo cap dels llibres que he llegit. No sabria ni per on començar. Potser el que hi ha és que el que no és necessari és el fet de viure sinó més aviat aportar alguna cosa al món que t’envolta mentre encara ets viu. Això mateix. Molt més que no pas esperar què en pots treure, tu, d’aquest món. I, ja posats a dir, hores d’ara el que em sembla més clar que l’aigua és que o bé adoctrines o bé t’adoctrinen. Tu tries. I la policia, jutges i fiscals, que no parlen la meva llengua i, a més, m’obliguen a parlar la seva no són ni la meva policia, ni els meus jutges ni els meus fiscals. No poden ser-ho de cap manera.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s