Pàgina d'inici » Dietari » Entreteniment

Entreteniment

Tornat ja a casa després d’aquests benaurats dies d’Alsàcia. Decisió de no seguir ni un borrall de campanya electoral. Sé molt bé, o així m’ho sembla, el que he de fer, el que he de votar. Cap debat ni cap entrevista, no em cal. Ni noticiaris ni propaganda. A la tele només pel·lícules de les que tinc aquí mateix. Entreteniment i entreteniment. Si no, l’existència, sentir dir segons quines coses i a segons qui, es faria massa carregosa i segurament m’ompliria el cos d’odi. Odiar és molt carregós i et fa mal viure. Va bé de vegades aquell bri de frivolitat sense el qual potser ens sentiríem massa desgraciats. Això sí, estic totalment a favor que Jerusalem torni a ser la capital d’Israel -autèntic bastió i única democràcia de l’Orient Pròxim-, que ho és, de fet, ja des d’aquell temps del rei David.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s