Pàgina d'inici » Dietari » Hores de Lió

Hores de Lió

Llums de Lió. La ciutat que des d’aquell 1643 en què havia fet la promesa d’erigir una estàtua a la Mare de Déu si els protegia de l’assot de la pesta. Desig que fou concedit. I també la promesa fou complerta. Segles després, la ciutat encara ho recorda i, així, aquests diversos dies de festa, al voltant de la Immaculada, de festa nocturna arrelats a la tradició religiosa i profana de l’antiga capital de la Gàlia. I les flames de tots els ciris i l’horitzó de llum damunt els diversos monuments, projeccions monumentals, El viatge al centre de la terra, per exemple, i els espills gegants de les aigües del Roina i del Saona…

Tot això i una multitud autèntica que no para de desplaçar-se amunt i avall.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s