Pàgina d'inici » Dietari » Cor i ànima a Brussel·les

Cor i ànima a Brussel·les

Potser més breu que mai i, sobretot, per deixar dit que tot aquest dia d’avui (són ja les 10 tocades) el cor i l’ànima els he tinguts a Brussel·les mentre que el cos, pobre, ha vist com tot trancorria a Alsàcia, entre Ribeauvillé, Riquewihr i Colmar. Tot preciós, sí, amb fred però amb molt de sol, claror que fins i tot enlluernava. Gentada arreu, molt de moviment, patrulles de soldats pel carrer i amb cara d’estar amatents a tot, els mercats de Nadal tan ben posats. Esclar que després he vist que, a Brussel·les, 45.000 persones s’hi han reunit, com si res, i amb les teles públiques impedides de transmissions directes. Manera de fer del regne d’Espanya que és una manera de fer de mala gent de la de veritat. M’embalo massa, ja ho veig. D’acord. Coses de Colmar amb què em quedo: la Maison Pfister i el Museu Bartholdi, la col·legiata de St Martí i la Maison de Têtes. I, només faltaria, la Petita Venécia, fantasia d’il·luminació. Després novament Belfort, a l’hotel, que és quan rebo les imatges de Brussel·les que els fills m’envien.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s