Pàgina d'inici » Dietari » Hores i hores de carretera

Hores i hores de carretera

Quin dia, Marededéu! Quantes i quantes hores de carretera! Primer, perquè no pot ser dissenyar etapes de circuits tan llargues com aquesta. Barcelona-Belfort (Comtat Franc) d’ina distància de 970 Km. No poden ser tantes hores de carretera. Però és que, després, el que passa és que a la mínima que et trobis tot es complica encara més. Accidents que provoquen col·lapses i retencions d’hores. I no hi tens res a fer-hi, paciència i paciència, sense escapatòria, i pensar que qui de veritat s’ho passa malament, si és que hi han sobreviscut, són les víctimes de l’accident.

I després hi ha les obres de suposada millora de les rutes. Un únic carril, per exemple, que fa que des de la Duana fins al Voló triguis més d’una hora, una hora més! I, encara, la quantitat enorme de vehicles, de tanta gent particilar que a Brussel·les, i de camions de transport de mercaderies. Mai com ara no havia vist tants i tants camions circulant, de dia i també ja de nit.

Total, que havent sortit de Barcelona a quarts de 7 del dematí, fins a quarts de 12 de la nit no hem arribat a l’hotel de Belfort. 17 hores, ja m’explicaràs. I això sense comptar que qui més qui menys s’ha llevat a les 4 d’aquesta matinada passada. I ara veig que és exactament la 1 i tres minuts d’aquest dijous, 7 de desembre, en què mentre Brussel·les es deurà omplir uns altres anirem a la recerca alsaciana de Riquewihr i Colmar. Distàncies més reduïdes i calmades. Plaer per als sentits. Me’n vaig a dormir! Bona nit.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s