Pàgina d'inici » Dietari » Pros i contres arreu

Pros i contres arreu

Expressions de certs països i certes llengües que serveixen més per prometre que no pas per complir. De vegades es tracta de minúcies, d’acord. Però no sempre. I és que hi ha també les mirades, aquelles mirades que de manera tan subtil es combinen entre la fantasia i el seny, l’absurd i la formalitat, tot ben barrejat, de tal manera que totes les llengües de Babel deixades anar alhora no serien capaces de poder expressar-les amb paraules (aquestes mirades). Per exemple, la d’aquest mateix dematí amb la noia que de vegades em fa neteges de cutis, tan agradables d’altra banda. Pros i contres arreu. La proporció de coses bones i dolentes és igual, segurament, vagis on vagis. Potser el sol remei és saber-les i conèixer-les, única manera de no caure enmig dels prejudicis que mig món té envers l’altre mig.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s