Pàgina d'inici » Dietari » Alerta amb l’entabanador

Alerta amb l’entabanador

Aquestes més de 200 personalitats que diu que impulsen una plataforma de suport a Iceta deuen també haver vist amb bons ulls que se’ns apliqués aquest article 155 que ha dut el govern escollit per la majoria absoluta del Parlament a la presó i a l’exili. Botiflers de mena, tots ells, i també totes elles. Suport al ballarí Iceta que ara, després de tot, té la barra de parlar de reconciliació. Alerta amb l’entabanador Iceta. Pot dir el que vulgui, al capdavall es tracta d’un bon orador, però la veritat és que forma part d’aquest tripartit del 155. En sentirem dir de molt grosses. Cap a dalt, cap a baix i en cercle són les direccions vers les quals són menats els elements. I el cert, però, és que el moviment de la virtut no es troba en cap d’aquestes direccions i el bon camí, el camí de veritat, és en una via que per a tota aquesta mena de persones, que fins i tot pretenen fer-se dir catalanistes, és del tot difícil, per no dir impossible, de concebre. Senzillament perquè és el camí de la llibertat de ser tan sols allò que som. Catalans i prou. I amb UE o sense. Ja ho veurem, això.

One thought on “Alerta amb l’entabanador

  1. Puc entendre l’escepticisme d’alguns catalans envers la independència, puc entendre que no ho acabin de veure clar, jo en conec. Però de cap manera estan a favor del 155 i molt menys d’empresonar polítics i activistes independentistes. I els repugna tant el PP com C’s. I tampoc saben a què juga el PSC, amb Iceta al capdavant fent-se fotos amb els fatxes. En sé que, al referèndum, van votar no o en blanc. Tot el meu respecte per ells. Però no jo puc entendre els del “Puigdemont a prisión” o “Mas, cámara de gas”. Aquests, perdoneu-me, no els considero compatriotes. Els altres sí.

    Liked by 1 person

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s