Pàgina d'inici » Dietari » Un tercer camí

Un tercer camí

Pla. Fer-se totes les Il·lusions Possibles. Any 63. En el sistema de societat en què vivim, només hi ha dos camins: o dedicar-se, en el tracte amb la gent, a l’estricta i habitual comèdia o practicar una forma o altra de presència pròpia i autèntica, o sigui, a la follia. Gairebé tothom està adaptat a la primera manera i fins i tot hi ha qui practica la follia com una comèdia. Molt bé. sinó que un servidor n’hi afegiria encara un altre, un tercer camí: aquell que consisteix a no veure ni a ser vist.

One thought on “Un tercer camí

  1. Pot molt ben ser, també, que hom practiqui de forma espontània, segons el cas, la incursió en cadascun d’aquests tres camins: el costum (socialment ben valorat, ni que sigui a voltes badallant), l’aventura (follia sempre arriscada perquè pot acabar, segons com, molt malament) o la mímesi amb el terreny (cultiu de la introspecció).

    Liked by 1 person

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s