Pàgina d'inici » Dietari » Res no és a canvi de res

Res no és a canvi de res

Res  no és a canvi de res. Ja Marc Aureli en parlà al llibre V de les Reflexions (6). “Hi ha certament aquella mena de persones que, quan han fet un favor a una altra, estan de seguida disposades també a demanar-los-en compte. I també aquelles altres, tanmateix, que no estan disposades a fer això, però que en el seu fur intern consideren l’altra persona exactament com un deutor…” Res no és a canvi de res. I menys encara si del que es tracta és de política, política, vull dir, en el mal sentit de la paraula. I així M.Rajoy, ni més ni menys. M.Rajoy comprant a preu d’or la voluntat de Juncker. Et voto com a president de la Comissió, t’atorgo el premi Princesa d’Astúries a La Concòrdia!!!, et faig Doctor Honoris Causa per la Universitat de Salamanca. Molt bé. Sinó que tot això té un preu. El preu que la UE blasmi públicament Catalunya, miri cap a una altra banda l’1 d’octubre, dia de les porres de la GC i policia espanyoles contra les urnes i contra el poble quiet, mantingui silenci i, per tant, en el fons consenti l’empresonament de polítics, escollits en eleccions lliures, i d’activistes socials…Mentrestant, edictes que faciliten i pràcticament empenyen les empreses del país a canviar de seu social i fins i tot fiscal i, la cosa més recent, que per res del món Barcelona no hagi estat escollida seu de l’EMA…En fi, estat de dret, diuen. Estat de dret espanyol.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s