Pàgina d'inici » Dietari » Una cosa que no vull ser

Una cosa que no vull ser

Sobre la necessitat d’estimar, em sembla clar que ens estimem en nosaltres mateixos, en les coses que som i que tenim, i en els nostres fills i en la llengua que parlem, també en els conciutadans, sobretot en aquells que tenim com amics. És aquest l’amor necessari, l’ànima de la nostra ànima, tal com ja Voltaire ens ensenyà. I l’esperit nostre que vola damunt ses ales flamejants. De manera que no sé per què, a sant de què, he de ser una cosa que no vull ser, que mai no he volgut ser i que, per tant, vull deixar de ser atès que ni me l’he estimada mai ni me l’estimo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s