Pàgina d'inici » Dietari » Una única cosa al cap

Una única cosa al cap

Gens de ganes de fer res. Ni de llegir, ni de sentir música, ni de veure pel·lícules. Res. Una única cosa al cap, una d’única. Les persones del govern que són a la presó, i les seves famílies i els fills, algun dels quals ahir, justament ahir, feia anys. Em demano si de veritat s’han de respectar totes les decisions judicials. Més de mig govern a la presó, igual que Sànchez i Cuixart, i la resta a l’exili. Sense haver-lo demanat, però a l’exili. I mentrestant tots aquests Bárcenas i companyia encara se la campen després de tants i tants anys. ¿Estat de Dret? ¿Estat democràtic? ¿De debò? I el cas és que ara, passades ja 24 hores, no acabo d’entendre per què no s’hi quedava tot el govern, a Bèlgica.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s