Pàgina d'inici » Dietari » Espais en blanc

Espais en blanc

Distinció entre “parlar” i “dir”. L’enunciat no és cap garantia de significat. Espai en blanc. Silenci eixordador. Afirmar que una cosa existeix també és postular que pot no existir, o deixar d’existir. Éssers humans. Allò que no podem dir no pot existir. Nit de llampecs, diem de vegades. Llampecs que fan visible la nit de la mateixa manera que el so descriu el silenci. A ple sol no llampega. I aquells grecs que ja sabien que no hi pot haver llum sense foscor ni foscor sense llum. Estones de silenci i de pregària aquí, al tanatori de Les Corts. acs.

2 thoughts on “Espais en blanc

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s