Pàgina d'inici » Dietari » Premi a la Concòrdia, blufff

Premi a la Concòrdia, blufff

Premi a la Concòrdia (i a la comèdia) atorgat, ahir, a la Unió Europea i amb Tusk, Juncker i Tajani en persona a l’escenari. Premi Princesa d’Astúries. Quina gràcia i quina vergonya. Compra de voluntats prèvia a la ja propera fallida del Regne d’Espanya ara ja amb presoners polítics i acabada de confirmar aquest mateix migdia amb l’aplicació del ja famós article 155, ambigüitat en estat pur, d’una constitució que és ja impossible que em representi un cop suspès l’autogovern de Catalunya, una suspensió que el que pretén és suspendre’ns a tots els qui no ens sentim espanyols només perquè no som castellans. No som castellans, que és segurament el que voldrien. Igual que el monarca i el seu, d’una banda, inacceptable intent de sedició, i de l’altra, incapaç d’esmentar cap víctima de l’1 d’octubre i justificant, a més a més, tot acte de violència i, fins tot, incitant-hi. Vull dir que és igual d’impossible, també, de sentir-me representat per un monarca així. I al damunt la barra de parlar de concòrdia i de redreçament. Quin bluf. Failed del tot.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s