Pàgina d'inici » Dietari » Faites vos jeux

Faites vos jeux

Cartes, missives d’una banda a l’altra. Res de nou. Faites vos jeux. Com si, ara fa ja més de 15 dies, no hagués passat res i no s’hagués dit de paraula i per escrit i, a més, amb imatges editades que el resultat s’aplicarà. Sembla que no sàpiguen llegir, vés a saber en quines escoles devien anar. Pendent tan sols que tot acabi passant i complint-se d’un moment a l’altre, el més adequat i potser quan menys t’ho esperis. Suspendre aquella suspensió i que d’alguna manera tothom s’hagi de moure. La vida va fugint i és cert que el fet de parlar sol en veu més o menys alta desmoralitza. El mal del mal, que deia Soleràs, és justament aquest, que el que pots fer és precisament el que no t’interessa. Faries bé, doncs, d’abandonar aquella mirada perduda que tenim quan no mirem res. En fi, que estic pensant-me seriosament el fet d’anul·lar el compte de facebook, el de twitter, el de linkedin…I fins i tot el d’instagram.

7 thoughts on “Faites vos jeux

  1. Potser surto amb un estirabot, però permeteu-me dir-ho: avui el diari Ara ha tret el sant cristo gros: Ferran Rodés, administrador del diari, i amb un article digne de La Vanguardia o El períodico. Que es publiqui avui no pot ser una casualitat. Lamentable. Em sembla que també haurem d’anul·lar els diaris. De vegades penso que estem ben sols.

    Liked by 1 person

  2. M’ha fet gràcia això de “a quines escoles devien anar” perquè també fou la meva primera ocurrència. Un senzill exercici de comprensió lectora que el faria bé un alumne qualsevol d’ESO i ells… res que no ho entenen i se’ls ha de tornar a repetir amb total claredat. O potser ho han entès a la perfecció des del primer moment i el que cerquen és el tracte humiliant de jo demano i tu respons? Res a fer, president Puigdemont, passem de respostes i tirem pel dret.

    Liked by 1 person

  3. Cal tenir en compte, com tants de cops, el que deia Fernando Pessoa sobre la premsa en general -per boca de Bernardo Soares- al “Livro do desassossego”: una pèrdua de temps ben enutjosa des de tots els punts de vista.

    Liked by 1 person

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s