Pàgina d'inici » Dietari » No voldria odiar, de veritat que no ho voldria

No voldria odiar, de veritat que no ho voldria

L’odi és, segurament, el sentiment més fatal de tots (també l’enveja, esclar). Ho passes malament de veritat quan sents que odies. No voldria odiar ningú de cap manera i el cas és que ahir vaig odiar i encara avui odio fins al punt que ja no veig cap possibilitat de retrocedir. 893 ferits que Rajoy ni esmenta en nom dels interessos d’un estat que hores d’ara, si més no en aquesta Catalunya vexada i assetjada, és ja un estat fallit, exemple de bèstia feixista de maldat suprema. I no és pas odi d’impotència, al contrari, malgrat aquest helicòpter de la G.C. que ara mateix, quarts d’1 d’aquest migdia, sobrevola el Palau de la Generalitat. És l’odi contingut que ja de manera indefectible ens ha de dur a viure el futur fora d’aquest estat que es diu Espanya. Rajoy in pectore. I Soraya. I Millo…#ShameOnYou!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s