Pàgina d'inici » Dietari » El final de tot

El final de tot

Falten 20 minuts per a les 4 d’aquesta tarda. Totes les màscares d’Espanya caigudes. Per si encara feia falta. 337 ferits hores d’ara. Repressió enfollida i salvatge. St. Julià de Ramis, el Ramon de Llull de Barcelona, el Col·legi Verd de Girona. Arreu del país que Espanya ja ha perdut per sempre. I al damunt la barra de parlar de proporcionalitat. Millo: ens veiem obligats a fer allò que no volíem fer. Obligats, diu. ¿Què és el que us hi obliga, delegat aprofitat? I aquella senyora Soraya, que parla de democràcia i convivència, quina barra, i de maneres proporcionals i proporcionades. Atacs informàtics, porres, pilotes de goma indiscriminades. Ràbia immensa. Fins i tot la consellera Ponsatí s’ha vist atacada i sense l’iPad que li han pres. Metralletes espanyoles com a única garantia democràtica. El final de tot. El final que, a la fi, ha quedat ja escrit i inscrit per sempre aquest primer d’Octubre del 2017. Segle XXI.

2 thoughts on “El final de tot

  1. Soraya Sáenz de Santamaría : “Los objetivos nunca han sido las personas”
    RESULTAT : 844 ferits, dits trencats, un ull perdut, cops de porra, pilotes de goma, gasos lacrimògens, etc, etc, etc.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s