Pàgina d'inici » Dietari » Quan ja no pots fer-hi res

Quan ja no pots fer-hi res

Al dietari de Pavese, “L’Ofici de Viure”, es pot llegir que la cosa més secretament i més atroçment temuda acaba sempre passant. I deu ser veritat. D’acord que ell ho aplicava al fet que de petit pensava en la situació d’un enamorat que, al capdavall, va veure el seu amor de tota la vida abandonat-lo i casant-se amb un altre. S’exercitava tant amb aquest pensament que, a l’hora de la veritat, se li va acabar fent real. Jo no parlo exactament de cap situació semblant, però sí, sembla que sí, sembla que allò que tems que passi al capdavall acaba succeint. I dius, bé, deu convenir que sigui així, deu haver-hi designis no controlats que porten a situacions no desitjades. I aleshores, senzillament, per més que ho vulguis no pots fer-hi res. Tan sols continuar, continuar i continuar. Com ara Espanya, ja per sempre més sense Catalunya. Només el recurs de la por i de la violència, els queda. I el de la tergiversació de totes les lleis i de tots els tribunals. Per cert, que no agrairé mai prou, tot i no haver-hi estat sempre d’acord, la decisió de l’anterior M.H.President, Artur Mas, quan es va veure obligat a cedir enfront del xantatge de les CUP,  de designar Carles Puigdemont com a successor, el del tot M.H. Carles Puigdemont.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s