Pàgina d'inici » Dietari » Adéu, Espanya

Adéu, Espanya

Potser sí que algun cop ens havíem pensat una altra cosa. Algun cop, d’acord. Però no, de cap manera. Espanya és l’Espanya ancestral castellana de sempre, flagrant Macizo de la Raza. La cosa és impossible i el que ells en diuen entesa no seria sinó més sotmetiment. Cap paraula i tan sols repressió i repressió, negació de tot. Barra lliure de l’autoritarisme i fora de tota empara legal d’una llei en què de cap manera no ens podem reconèixer. Abusos i abusos. Suport a tots els servidors públics dels municipis i del Govern nostres. L’adéu a Espanya, aquesta Espanya, ja fa temps que l’hem promulgat. Falta tan sols l’oficialitat contra les inacceptables urpes que continuaran ensenyant. Vergonya de com s’omplen la boca de democràcia. De manera que sí,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s