Pàgina d'inici » Dietari » Coses com aquestes

Coses com aquestes

Aquesta mena de malaltia moral intermitent. Aquest passar de fantàstics projectes de feina a no fer a penes res. Dies, com avui mateix, que passo d’intentar llegir coses en anglès a adonar-me després que no les he entès gens. Això és tot el que he fet fins ara. Perdre el temps. Bé, puc dir que he començat una carta d’amor a causa tan sols d’aquest vici d’escriure sobre el que sigui i no pas perquè estigui enamorat. Em sembla que acabaré enviant-me-la a mi mateix a veure si així m’entabano ben entabanat. No estic enamorat però segurament escriure té alguna cosa a veure amb el fet d’estimar. L’ànsia d’un mateix. El melic. Fa dies que llegeixo molt poc. Des que he tornat d’Andalusia, és com si els llibres em caiguessin de les mans. Encara és agost i la humitat és massa intensa. No sé si aquesta podria ser-ne la causa. M’he de fixar més en el que m’envolta, la família i els fills per exemple, i no allunyar-me’n i tenir-los ben a prop. Dies de massa foscor. Tragèdia o comèdia. Actor solitari. No sé ni per què les escric aquestes coses. Ni per què les penso. Em dic adéu, a reveure, més enllà del que ens procuri el futur en què tant de bo deixés de perdre el temps i de pensar coses com aquestes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s