Pàgina d'inici » Dietari » Laudes

Laudes

La cosa ja no dóna segurament més que per a aquest fragment, a tall de Laudes, de la carta de sant Pau als Romans (Rm 13, 11b. 12-13a). Tingueu present el temps que ens toca de viure. És arribada l’hora d’aixecar-nos. S’acaba la nit i el dia s’acosta. Despullem-nos de les obres pròpies de la fosca i revestim-nos l’armadura del combat a plena llum. Comportem-nos dignament com a ple dia. (I ja dic que no sóc pas jo, per cert, qui diu aquestes coses.  És tan sols la resta de mi que se les fa seves).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s