Pàgina d'inici » Dietari » No ho faré més

No ho faré més

Canvi de pell i de vida. Petita meravella de Rafael Argullol, Domenico Veneziano, Rilke i els viratges que tanta falta fan. D’altra banda, ja no ho faré més, això de reproduir coses del passat, aquests records de tal dia com avui que facebook posa sempre al teu abast. No ho faré més. No suporto rellegir-me. És gairebé com un suïcidi. De veritat que sí. Per cert, m’apassiona la veritat, la veritat de tots aquests dies que vivim des de dijous passat, sobretot per les mentides que permet. I les infàmies. Canvi de pell i de vida, viratges, ara ja més que mai. I, mentrestant, els gestos d’acròbata solitari que aprenc, també, de Renard. M’encanta donar-me l’esquena jo mateix.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s