Pàgina d'inici » Dietari » Sentit de l’humor

Sentit de l’humor

Pel que fa a la posteritat, suposant que n’hi hagi d’haver, ¿per què pensar que la gent serà menys estúpida demà del que ho és avui mateix? És ben clar que ho serà més, sens dubte. Exactament igual de clar que el fet que l’escriptor que més sovint convé rellegir per corregir-ne tots els defectes no és altre que un mateix. Defectes i defectes. ¿I per què tants quaderns desats? ¿De què serveixen tantes notes preses? Segurament no hi ha ningú que digui la veritat. Ni tan sols el qui escriu. Més o menys quan avui et diuen que tens molt bon aspecte i la pròxima vegada la mateixa persona t’assegura que fas més bon aspecte que l’ultima vegada que et va veure. En fi, no es pot pas dir que el món estigui gaire ben preparat. La raó potser és a l’humor, al bon humor. Ho deia Renard: a l’humor hi ha de tot. Sentit de l’humor.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s