Pàgina d'inici » Dietari » En nom de cap religió

En nom de cap religió

Ruleta russa, la pesta dels nostres dies. M’és impossible creure que cap d’aquestes salvatjades i atrocitats, matar per matar, les cometin en nom de cap religió, ni per Al·là ni per res. Ments i cervells enfollits, inconscients, espatllats i del tot fets malbé al servei de la destrucció d’Occident pagada i finançada per tota una sèrie de països i societats, veritables representants del mal a la terra, que tots tenim al pensament. Prego pels difunts i per les seves famílies i amics. Colpit i exaltat per dintre però lluny de qualsevol ostentació o expansió -em sembla gairebé obscena- de tristesa i de mala llet. El silenci ensordidor de la Plaça de Catalunya i l’esclat col·lectiu del #NoTincPor. I, esclar, l’agraït i sentit reconeixement envers tot el cos de Mossos d’Esquadra.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s