Pàgina d'inici » Dietari » No m’hi havia trobat mai

No m’hi havia trobat mai

Hem fet tard a Caravaca de la Cruz per visitar el Santuari. Hem sortit tard de Granada, molt tard. Aquesta nit passada s’ha mort una passatgera, Maria Dolors, 69 anys. No baixava a esmorzar i l’hem trobada al bany de la seva habitació estirada de bocaterrosa i tota nua. Cap reacció. I aleshores ambulància, policia, i el forense que ha certificat el fet. De manera que visitar o no el santuari de Caravaca, de fet, ha tingut molt poca importància. Ella ja no hi és. Va començar el viatge i no l’acabarà. N’ha començat segurament un altre de millor i de ben diferent. Ara som a Múrcia i ja res no és el mateix. Hem passat per Calasparra, això sí, que és on hi havia el dinar i després la missa que ha estat al singular santuari de Nostra Senyora de l’Esperança. L’hem acabada amb el Virolai. Rosa d’abril. I de l’esperança. ACS. No m’hi havia trobat mai, que durant un viatge es morís cap passatger del grup. I és dur. De veritat que sí.

2 thoughts on “No m’hi havia trobat mai

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s