Pàgina d'inici » Dietari » Suspensió mental

Suspensió mental

Mig dia d'Alpujarra. Fantàstic Pampaneira i molt més adotzenat Lanjarón, balneari inclòs. Parlen d'una de les esperances de vida més llarga de tot el món. Els ho ben regalo, per més pura i sana que sigui l'aigua dels manantials. Què hi faria, en un lloc així. Paisatge i més paisatge, i Sierra Nevada, Mulhacén i Veleta, i tants rierols com vulguis. Dinar a l'hotel i tarda lliure sense saber ben bé què fer. I el cert és que estic més aviat tip i cansat de fer-me confidències, de lamentar-me i de compadir-me de mi mateix. Vertigen moral, ben diferent del físic en què el que hi ha és un rodament del món exterior al voltant nostre. En el moral, en canvi, no. En el vertigen moral el que roda és el món interior, abisme gairebé de suspensió mental. Però no en parlem més. No hi ha cap confidència en aquestes quatre ratlles. I si n'hi hagués potser seria igual. De fet, em sembla que no tinc ningú a qui de veritat confiar-me.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s