Pàgina d'inici » Dietari » Estones de pregària

Estones de pregària

A Granada la temperatura no és tan alta. Dematí d’Alhambra i Generalife. Hi acompanyo el grup perquè ho visitin tot amb guia oficial. Mentrestant, gairebé 3 hores, m’estic al bar La Mimbre repassant coses. No para de passar gent. Admiro l’Alhambra, però no puc amb la munió. Admiro l’Alhambra i tot el que significa. Admiro també Boabdil perquè diria que no és veritat que es posés a plorar per cap cosa. Al contrari, resistí les envestides durant més de 10 anys i és gràcies a ell que avui encara hi és, l’Alhambra. Si no, tot hauria acabat destruït. Després, tarda de Catedral i de Capella Reial, Albaicín i Sacromonte, llotja del tot privilegiada. I missa, un poc més tard, a l’església de la Mare de Déu de les Angoixes (Angustias), patrona de la ciutat. Impressionant retaule i ornaments diversos. Potser fins i tot un pèl massa barroca. Sopar i alguna copa al bar, la Bella y la Bestia, qué és al costat mateix de l’hotel on som. Vicis i defectes, tots els que vulguis. Però ja fa 10 dies que som fora i mai no han faltat aquelles estones quotidianes de pregària. Et fa sentir bé.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s