Pàgina d'inici » Dietari » Camí del sud

Camí del sud

Des de Toledo, i de les vistes magnífiques sobre la ciutat i el Tajo que observem des de los Cigarrales, i també des de la Catedral i el retaule immens de la capella major, i des de santo Tomé i "el entierro del conde Orgaz", i des de Santa Maria la Blanca, i des del monestir de San Juan de los Reyes, tanta i tanta història continguda, i tant d'art, des de tots aquells llocs, avui senzillament acabo el dia pensant en tot ple de coses per les quals he patit, coses que m'han fet patir, vull dir. La veritat, però, és que el patiment passa. Com tot. Perqué si la vida mateixa, que ho és tot, acaba passant, ¿com vols que no passin l'amor i el dolor, i també totes les altres coses, que no són sinó parts de la vida? De moment, Toledo és una meravella enmig d'aquest camí que ens ha d'anar duent molt més cap al sud.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s