Pàgina d'inici » Dietari » Flors de foc

Flors de foc

Missatge d’en Santi, (que per molts anys, per cert, justament en aquesta diada on som): has de veure Hana-Bi, aquest vespre. Flors de Foc, de Takeshi Kitano, grandiós, any 1997. I reconec que al principi em costà i vaig haver d’insistir-hi amb paciència, el muntatge és el·líptic i amb una aparença del tot desendreçada. Però després sí, després t’arriba l’aroma de la flor i la ferotge abraçada del foc. I el silenci. Quan no tens res a dir val més que callis i observis. Observa. La pèrdua d’una filla de cinc anys, l’amic i company en cadira de rodes a causa d’aquell accident o incident, la dona que tant t’estimes, amb malaltia terminal. Observa. Les mirades del silenci i els somriures. Aquest clam desesperat per la vida i, tot i així, la més que brutal voluntat de suïcidi. No serveix de res que reguis flors mortes ni, tampoc, que descarreguis l’arma damunt d’aquell cadàver. Hana-Bi, per cert, encara hi és, a la programació de TCM.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s