Pàgina d'inici » Dietari » Retalls de vida

Retalls de vida

De vegades faig volts pel poble. Com l’altre dia que vaig sortir per ingressar un xec i per comprar begudes. I després, com que he de fer pintar l’apartament, vaig pensar de comprar també pintura blanca -els llocs on he viscut sempre han tingut les parets de color blanc, tot blanc- perquè així el pintor (jo no sé pintar i, a més, tampoc no tinc cap ganes d’embrutar-me) no me l’hagués d’incloure a la factura. Però a la ferreteria nova que em vaig trobar -i dic nova perquè encara mai no l’havia vista-, una ferreteria enorme però també deserta en aquell  moment, no tenien la pintura que jo volia, ni tampoc els claus que em feien falta, ni els cargols. El xicot que em va atendre em va dir que esperaven la comanda per a la setmana entrant. Molt poca feina, deu tenir aquest noi de rostre vermellós, vaig pensar. És ben bé que hi ha establiments que són com un retall de vida. I així, de tant en tant, aquestes estones de riera amunt riera avall. Just fins que dic prou i decideixo comprar ous, mitja dotzena d’ous, aquí davant mateix de casa. Amb mitja dotzena en tens ben bé prou per passar el que queda de setmana. No t’hi amoïnis. I no hi donis més voltes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s