Pàgina d'inici » Dietari » Parella perfecta

Parella perfecta

Aquell repartidor de la tintoreria del qual parla Cheever als seus Diaris, pàgina 162. “Dissabte passat no vaig poder venir perquè tinc un problema. No hi ha res que em surti bé. La dona se me’n va anar amb el tinent de policia, aquell que dirigeix el trànsit a la cruïlla de Main amb Broadway. Mirin la foto. És guapa, oi? Quan ens vam casar, tothom va dir que érem la parella perfecta. I després se n’anà deixant-me per a mi sol la cura dels quatre fills que tenim, a més, esclar, de tota la feinada que em comporta la tintoreria. Bé, doncs ara ha tornat, però no dorm amb mi. Diu que es reserva per a ell. Creu que n’està enamorada. A ell, però, al tinent, ja no l’importa i no vol tornar a veure-la mai més. M’ho ha fet saber la policia. De manera que la setmana que ve anirem a veure el senyor bisbe, a discutir el problema amb ell i amb el Ministeri de Benestar Social; la faran anar al psiquiatre. Necessita ajuda i jo l’ajudaré. Em portaré molt bé amb ella i seré fort. I perdonin, eh! Vostès són encantadors. Dissabte que ve, sens falta, els portaré les estores”. “És lògic que una dona sigui infidel al seu marit”, em fa tot seguit a cau d’orella la Mary, la meva dona.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s