Pàgina d'inici » Dietari » Naïf exhaustiu

Naïf exhaustiu

Sortir al carrer sense ganes. Només perquè t’has quedat sense cigarretes i sense gairebé res a la nevera. Nevera, quin mot. I després, esclar, tornar amarat de suor, una suor segurament també d’angúnia a causa de la presència pública de tants éssers primitius o, si més no, d’aparença primitiva. No m’agraden els primitius -aquests que s’hi fan passar- en èpoques no primitives, o aparentment no primitives. Aquest naïf exhaustiu. Digues-ne impotència artificial si vols. Tanta i tanta simulació. I tanta closca mig pelada. I no cal pas que expliquis res més. Al capdavall, ¿per què explicar res si la veritat és que no et passa res? Monuments. Catedrals. Quaderns de Valéry. Dutxes d’aigua freda.

2 thoughts on “Naïf exhaustiu

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s