Pàgina d'inici » Dietari » Aquell Twist Again

Aquell Twist Again

Converses. Que tot això que dius contingui emocions no vol pas dir que sigui emotiu. El producte sempre ets tu i el problema és que potser no hi arribes. ¿Cap on dius que vas? No ho sé, però, si pujo en un avió, la primera i única cosa que vull és deixar enrere la ciutat. Si no, ¿què? Potser és com el que els passa a tants joves, que el problema no és que sàpiguen més o menys coses. El problema que tenen molts és que no saben ni que són joves. El bé més preuat no és la joventut. El bé més preuat és la vida mateixa. Mira al teu voltant, guaita. L’altre dia dos joves es presentaren en una entrevista de feina i, quan els arribà el torn, mostraren l’historial i també ple de carpetes amb coses per ells elaborades. En sortir, el que més els estranyà va ser que els haguessin demanat si no els havien mai acomiadat d’enlloc. En fi, aquells anys 60 de l’adolescència que ara em duen a la memòria Chubby Checker (en realitat Ernest Evans) i el seu Twist Again. Durant uns anys fins i tot competí amb el rock & roll d’Elvis Presley. Durà més aviat poc aquella eufòria del twist, però Déu n’hi do de l’èxit que tingué en aquella eixida fantàstica dels vespres de la Pensió Costa Brava que ja no existeix. I també en molts d’altres indrets, com el mateix Capote que hi ha al capdavall d’aquesta Riera, i que encara duren.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s