Pàgina d'inici » Dietari » Passi-ho bé i a fer punyetes

Passi-ho bé i a fer punyetes

El mercat de cada dissabte. L’esmolador (abans n’havíem dit l’esmolet) i el seu vehicle amunt i avall de la Riera fent propaganda del negoci. Amb altaveu a tota potència i en castellà. Cap problema. Cap problema, tampoc, suposen aquests grups de joves, que no sé d’on són, i la cridòria ensordidora de tot ple d’eslògans que emeten també en castellà. Cap problema. Sobretot després de sentir ahir el vicepresident en un dels actes del “Cercle d’Economia” que se celebra a Sitges dient que ho té claríssim, que el castellà serà també llengua oficial i protegida. Molt bé, d’acord. Sinó que aleshores cal dir-la tota, la veritat. Cal dir que la proposta i el projecte que el castellà sigui també llengua oficial representa el mateix que si diguessis que, per aquest camí, Catalunya, de veritat de veritat, no ho serà mai, de lliure ni d’independent. La ment continuaria colonitzada i aleshores sí que a un servidor ja no li quedaria cap altre remei que no fos el de dir: deixem-ho córrer, passi-ho bé i a fer punyetes. Però no pateixi, ho faria sense cap problema i, un cop arribat el moment, em limitaria, amb tota la discreció del món, tan sols a votar “no”. Sobretot tenint en compte el ja viscut passat d’on venim.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s