Pàgina d'inici » Dietari » De mal borràs

De mal borràs

Novament a casa amb el record de Malta ben fresc a la llibreta i a la memòria. Anar-se’n no té perquè tenir a veure amb el fet de desconnectar, si vius no desconnectes i la distància no significa pas oblit ni desinterès. En tornar, però, et trobes el que et trobes. Que si, per exemple, el PDeCat pensa proposar un candidat autonomista si el “procés” no surt bé. Que si, d’altra banda, uns altres (ERC, suposadament) enregistren aquells mots i els esbomben als quatre vents. I, encara, l’amenaça dels ex-convergents -després es veu que desmentida- de denunciar el fet a la Fiscalia (l’espanyola, esclar, que gros!). El borràs és la part més basta de l’estopa de cànem sense netejar. I anar de mal borràs és, justament, anar malament, molt avall en la fortuna, en la salut i en tot. Anar de mal borràs és malmetre’s, perdre’s un mateix. Junts pel Sí, diuen. Junts per si de cas, més aviat. Com si sempre i a tot arreu no hagi estat una petita minoria la que ho ha fet tot, la que ho ha organitzat tot, la que tot ho ha decidit. Sempre i a tot arreu. On vas a parar amb tanta democràcia mal guarnida i amb tan de sufragi i amb tanta enquesta interessada, que si ara som un 10% més o un 10% menys. Deixin-se estar de tanta comèdia i vagin (anem) per feina d’una vegada. I no pateixin, que els castellans de Barcelona bé que hauran d’avenir-s’hi. No els quedarà cap altre remei. I, sisplau, sobretot procurin que no ens descatalanitzin més del que ja ho estem.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s