Pàgina d'inici » Dietari » En barca

En barca

La primera cosa, tot just acabats d’arribar a La Valletta, ha estat fer la passejada en barca a través dels dos ports de la ciutat. Marsamuschetto, on en temps passats no hi entraven sinó els oficials i funcionaris britànics, i l’anomenat, em sembla, Great Harbour, port comercial que és on ara tenen parada certs importants creuers dels de luxe. 1 hora i mitja tot plegat. Del tot espectacular. Des de l’aigua la sensació és que el que contemples és una població de pedra, emmurallada i fortificada al llarg de tot el litoral que abasta. Primera impressió de fàbula. Després, esclar, et vas adonant de la vitalitat i del trànsit de carretera. Impressionant. No sembla que hi hagi gaire calma a Malta. Són, però, de moment, tan sols unes primeres impressions. L’hotel, per cert, és a Buggiba, localitat turística amb tot el que tal cosa comporta i significa d’una més que possible banalització de l’experiència viatgera.  A veure què.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s