Pàgina d'inici » Dietari » La merda és una certesa

La merda és una certesa

Coses que et desarmen i et revolten i et fan malbé per dins i per fora. Com per exemple la sobtada tamborinada, batucada, d’aquest dematí assolellat de diumenge. Estrèpit i xivarri a la via pública. Espantós. Tambors, ximbombes, timbals. Brogit i escàndol. Cap melodia. Combat entre el cel i la terra. Tot ressona. ¿Per què ho fan? ¿Qui els dóna permís? ¿Què significa tot plegat? Farsa que ja fa massa temps que dura. I espera’t. Devessall de gent que suposo que també menja i beu, i fa pipí i caca, que m’imagino que deu també fornicar, i que es baralla i desitja. ¿Què desitgen, però? ¿I què pensen si és que pensen? Em sembla que és del tot cert que la merda és una certesa. I també que, bé o malament, la produïm nosaltres mateixos. I perdó, però és que estic que no toco vores ni tampoc quarts ni hores.

2 thoughts on “La merda és una certesa

  1. N’és una plaga. A vora casa, molt sovint, cada cop més, hi munten saraus, com ara curses a propòsit de qualsevol motiu. El més molestós és el xivarri que s’hi arma. Sobretot per mor dels altaveus. Si no hi ha algú que hi crida és la música a tota pipa. I la música per a què, em pregunto?

    Liked by 1 person

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s