Pàgina d'inici » Dietari » Tan car i tan humiliant

Tan car i tan humiliant

El castellà, llengua de Castella, no ha estat mai llengua d’imposició a Catalunya. No pas poc. Hores d’ara no entenc com és que, després de tanta humiliació, encara no ha sortit ningú amb responsabilitat de govern, el conseller de Cultura, per exemple, a oposar-se i a impedir i denegar que aquest professor de la UPC hagi de satisfer una multa de 601€ pel sol fet d’haver-se adreçat en català, a l’aeroport del Prat fa quatre dies, a la policia espanyola i no haver atès l’ordre de canviar de llengua. ¿Per què, a sant de què, hem de canviar de llengua a Catalunya? La cosa normal seria justament la contrària. Que el personal espanyol o castellà destinat a Catalunya tingui l’obligació de conèixer i saber el català. Aquesta, i no cap altra, seria la lògica i la normalitat. ¿Que per què ens en volem anar, dius? Doncs mira, entre d’altres raons, per no haver de viure emmordassats i que tot plegat ens resulti tan car i tan humiliant, i vergonyós.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s