Pàgina d'inici » Dietari » Taula de salvació

Taula de salvació

No deixar-se governar ni impressionar pel que és passatger o que, si més no, ho sembla.Tractar que tota determinació estigui inspirada en l’essencial. Tractar, com a conseqüència, de saber què és l’essencial. Tractar, per tant, d’exercitar la raó. Tractar, i doncs, de no tenir en compte els sentiments perquè, excepte els que tenen a veure amb els fills, no són durables ni raonables. ¿Tractar de ser inhumà, m’estàs dient? ¿Daesh és un fenomen passatger? Daesh i succedanis, ara mateix, representen l’infern a la terra. I aquí, entre nosaltres, hi ha moltes noies que ja no volen ser mares. I també moltes que, si ho arriben a ser, el que obtenen com a resultat és que aquell fill, moltes vegades, no és que sigui exactament fill seu…Potser sí que la genètica avança, però l’essència d’avui és que com més va menys som, i ells, en canvi, més. Em demano on deu ser la taula de salvació, nàufrags enmig de tants naufragis.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s