Pàgina d'inici » Dietari » Reencarnació

Reencarnació

Va, parlem ara un poc de Literatura. I a partir d’aquí ja ningú no diu res i tothom calla. Tu demana, no deixis de demanar. Pensa que pots demanar-ho tot i obtenir-ho, igual que pots demanar poca cosa i no obtenir-la. La culpa no és mai dels altres i tot depèn del que hi aportis i de les ganes, l’esforç, la voluntat i el talent que hi posis a disposició. I la veritat és que ja no queden gaires anys i, per tant, les probabilitats d’esdevenir immortals no fan sinó disminuir. Per cert que no sóc pas d’aquells que creuen que, contra la mort, el millor hauria estat no haver nascut, al contrari, el que penso és que contra la mort, més aviat, no hi ha res a fer. I tant és que la massa i la multitud cregui només en els espectacles en què participa, el pa i el circ del futbol, posem per cas, o en aquesta cosa amb un nom tan lleig com el de vacances ara que som a les envistes de Pasqua i qui més qui menys tindrà dies de festa -recordem, per si de cas, que la millor manera de tornar és no anar-se’n-, o la pràctica de tota diversitat sexual, quina mandra…

D’altra banda, quin mal d’ulls. Reencarnació. Temps circular. Tot el que se’n va torna.

One thought on “Reencarnació

  1. Ara, per il·lustrar ràpidament el pas de l’anècdota a la categoria, hom fa servir (fins i tot els filòsofs en llurs conferències o xerrades) les sèries televisives, les quals són consumides en packs que apleguen una bona colla de capítols, i que es visionen tots seguits per les vacances o bé els caps de setmana. La pregunta, no fa pas gaire encara referida als llibres, és: “Quina sèrie et baixes o bé t’emportes de viatge?”.
    I si assistiu a cap d’aquestes conferències per a connaisseurs no sabreu ben bé de què s’hi parla, ni a quins tipus es refereixen per molt que hàgiu llegit Shakespeare, Dostoievski i Dickens de dalt a baix… Això si no és que la mateixa sèrie passa a ser el tema central al voltant del qual gira de ple la conversa.

    Liked by 1 person

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s