Pàgina d'inici » Dietari » Dies de mort

Dies de mort

Més anotacions extretes d’Il·lusions Elementals que no em canso de llegir i rellegir. Sobre l’art de narrar, aquesta vegada. L’art de narrar, com la vida, es redueix segurament a només tres històries, la de l’home iracund que vol una cosa que sap que no aconseguirà mai, la de les meravelles i els perills de l’aventura mentre es posterga el retorn a casa, i la de l’home de geni que es creu un déu i que al final descobreix que només era un home i que el seu déu l’ha abandonat…Els dies de vida i els dies de mort. I la realitat és allò que nosaltres aconseguim fer passar com a tal. Però ahir es va morir Agustí Montal (acs), records d’aquell temps futbolístic al juvenil del Barça i de com s’oferí, després d’aquell partit que jugàrem a Sarral, em sembla que era l’any 69, a dur-me fins aquí Arenys on ell precisament també anava a passar uns dies amb la família a la casa pairal que encara hi ha a tocar d’on jo vivia. Bella i la mar de bona persona que es feia exactament amb tothom. Quin greu.

I el pont de Westminster, just un any després de l’aeroport de Brussel·les, Zaventem. Dies de mort. Espero i desitjo no haver de sentir allò d’alguna culpa devem tenir-ne nosaltres. Elevem pregàries!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s