Pàgina d'inici » Dietari » Com si res no vingués d’aquí

Com si res no vingués d’aquí

Fes-te sentir. Vergonya aliena i molta ràbia i impotència, veient l’espectacle lamentable d’ahir. La bretolada anònima, xusma incontrolada, llançant tota mena de coses i d’improperis a un sol home, un home sol, Arsuaga impassible, i a un autocar que no diu sinó obvietats. Mal assumpte, avui dia, presentar-te com a creient, concretament com a catòlic. Ja veus què passa si ho fas. Vés a saber si tota aquesta patuleia covarda, i mancada en general de dutxa, molts dels quals fomenten, a més, l’obertura de mesquites on les coses que es diuen sí que són grosses de veritat, actuaran igual davant dels carros de combat que diu, no ho sé, que comencen a enviar des d’Espanya per si de cas. I bé, ara l’autocar ja no hi és, la policia l’ha fet fora, i els brètols se la deuen campar la mar de lliures, lliures de tot mal. Deslliureu-nos-en, Senyor.

I hi ha també el Marginalia d’aquesta setmana on el professor Jordi Llovet, al voltant de Mann i d’Els Buddenbrooks i d’El Vell i el Nou, es demana, tal com al seu moment ja feren entre d’altres Baudelaire i Flaubert, com és que no ens governen els millors. ¿Per què vivim envoltats de tanta i tanta *piltrafa, de tanta pelleringa?

Cloenda, el capvespre d’ahir, de les sessions dedicades a la narrativa de Miquel Àngel Riera que hem fet a l’Espai Bonaire aquestes últimes 10 setmanes. I el plaer d’haver-hi pogut rebre la visita d’un que sí que figura entre els millors. Rapsode entre moltes altres coses. Quin gust immens haver-lo sentit recitar, per exemple, T’estim, però me’n fot…-Ja t’estim tant, que et pots morir quan vulguis. Grandiós, ja dic, @AlbertBenzekry. I després, encara, la conversa i els vins a l’hotel que hi ha davant mateix de casa. Ens vam fer sentir l’un a l’altre ben bé com si res no vingués d’aquí.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s