Pàgina d'inici » Dietari » No diguis tot el que penses

No diguis tot el que penses

Després de tot, després de la desil·lusió d’ahir al vespre, faré cas d’una les sentències que apareixen a la pel·lícula Mr. Holmes (Bill Condon, 2015, amb un imponent Ian McKellen): Don’t say everything you think. Procura estar-te’n. O aquesta altra: la lògica és cínica. I recorda que una vespa pot matar 40 abelles en menys d’1 minut. I tot per un cony de picapedrer. Ja pots anar dient, ja, que el meu marit mai no m’enganyarà mentre continuï rentant-li la roba. ¿I el picapedrer, estimada?

Les dictadures que pateixen i suporten els altres no ens molesten. I ara el que voldria és anar-me’n a Vermont, concretament a Peacham (732 habitants), sí, tal com sona, o si més no als Països Baixos després de la lliçó d’abans d’ahir. Al capdavall, a la mort, qualsevol carallot (que ve de carall) o xitxarel·lo hi arriba (segons Flaiano). I callo ja, que veig que estic massa alterat. La lògica és cínica.

One thought on “No diguis tot el que penses

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s