Pàgina d'inici » Dietari » Facin-se el favor

Facin-se el favor

Record de les màquines d’escriure a través de Carles Sindreu i Pons (sí, amb aquesta copulativa entre el primer i el segon cognom que ja gairebé hem perdut del tot) i aquell seu La Klaxon i el Camí (1933) segons l’edició que Carme Arenas (i) Noguera, amb revisió lingüística d’Albert Benzekry i Arimon -que, per cert, me’n féu obsequi- publicà a AContravent aviat farà 8 anys: Panoràmica lateral d’un dancing-room. Les tecles, taules diminutes i rodones escalonades que permeten una perfecta visió del travesser de marcar espais, que és on comença la posta de ball.

I també, ja que hi som, confesso la meva flaca per les coses vagues i desdibuixades i em plau tot allò que no coneix un desenllaç previst i s’esmuny temps enllà amb una cama enlaire, o en l’aire, vés a saber.

No és sempre que podem fer allò que més ens agradaria i desitjaríem. Per exemple el vespre d’ahir que allò que tenia més ganes de fer no era sinó passar una estona al jardí de l’Ateneu Barcelonès i prendre la copa de xampany que oferien els amics que es presenten a les eleccions a la junta de l’entitat, just d’aquí dos dies, amb el nom d’Ordre i Aventura. I parlar-hi i fer-la petar. No va poder ser, però. Tenia classe en aquella mateixa hora i a 40 Km de distància. Sospir d’impaciència i confiança. I facin el favor, facin-se el favor, més ben dit, de votar-los.

¿Recordes els temps aquells que la millor manera d’entendre’s era no veure’s gaire?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s